Děkujeme za pochopení.
honzajaka
mě
vždy chutnal víc gruzíňák, než Francouzký koňak
Ahenobarbus
sudy
Dobry den pane Pavlicku,
nejsem znalec jako Vy, lec par konaku jsem ochutnal a zamilavl si je. Prosim, jakym zpusobem se vypaluji sudy pro ulozeni konaku? Smoli se ci nesmoli? Nemuzu o tom najit zadne udaje. Diky. V. Ch.
Bullis
Re: sudy
Sudy jsou nejprve sražené z jedné strany skružemi a namočená prkna se ohýbají a tvarují nad otevřeným ohněm , který mjí bednáři na zemi . Když se sud vytvaruje a je oszen ostatními skružemi a znovu se vypaluje nad otevřeným ohněm . Poté prijde na řadu práce bednářů , kteří sudy ještě hoblují a upravují bez žádného lepidla , klihu , smoli a hřebíků . Když budete mít zájem zašlete e-mail adresu na cognac.club@email.cz zašlu Vám nějaké fotografie a nebo se koukněte na bednářské firmy http://www.seguin-moreau.fr a http://www.tonneau.com .
Dezo-Conka
Eaux De Vie
je latinsky aqua vitae....což je voda života.Staropolsky : okowita .
Okowita je však vodka. Neučte orla lítat, Pavlíčku
- Počet článků 31
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 2614x