Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

Bucharovic

7. 12. 2009 9:25
Čau Bullish

Mňamky dobrý, ale stejně mně od Tebe nejvíc chutná ta naložená svíčková. Už se těším do Kapského Města, až to tam zase rozjedem Čus V. ;-)

0 0
možnosti
KL

Klara L

7. 12. 2009 9:12
Bazalka, sýr, česnek

Díky za receptíky, takovéhle rychlé vždycky přijdou k chuti. Taky děláme jedny u nás oblíbené a jednoduché těstoviny - nastrouhaný tvrdý sýr smícháme s prolisovaným česnekem a se spoustou bazalky, do toho vmícháme uvařené těstoviny. Je to rychlovka, málo nádobí a všichni se oblíznou :-)

0 0
možnosti
A

anti-anti

7. 12. 2009 7:51
Těstoviny na několik způsobů .

Věřte, že jste nezveřejnil skutečně nic nového, vše již zveřejněno bylo a mnohé by jste jistě i na netu našel jen možná názvy jsou trochu rozdílné.

0 0
možnosti
MF

falm

7. 12. 2009 9:12
Re: Těstoviny na několik způsobů .

Auto se s námi chtěk "podělit o nějakou tu mňamku" ne nám odhalovat nepoznaná tajemství kuchyně a neznáme recepty. Budete se divit, ale i v kuchyni je to skoro už jako s historií "všechno už tu bylo"- jen to ještě nikdo nezveřejnil.

Proto, děkujeme autorovi, že nám občas připomene, že si můžeme pochutnat i na "obyčejných" těstovinách a ne třeba obdivovat jídla jako filet cordon bleu či nadívané hlemýždě.

Máte-li neodvolatelnou touhu pochutnat si na nějakých novodobých zblemcaninových blafech, jděte si na Gastro výstavu k Maurerovi apod.

0 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2614x
Jsem jeden z mála fandů ušlechtilých destilátů , jako je " Eau de Vie " voda života a tou je pro mne Cognac .