- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Mňamky dobrý, ale stejně mně od Tebe nejvíc chutná ta naložená svíčková. Už se těším do Kapského Města, až to tam zase rozjedem Čus V.
Díky za receptíky, takovéhle rychlé vždycky přijdou k chuti. Taky děláme jedny u nás oblíbené a jednoduché těstoviny - nastrouhaný tvrdý sýr smícháme s prolisovaným česnekem a se spoustou bazalky, do toho vmícháme uvařené těstoviny. Je to rychlovka, málo nádobí a všichni se oblíznou :-)
Věřte, že jste nezveřejnil skutečně nic nového, vše již zveřejněno bylo a mnohé by jste jistě i na netu našel jen možná názvy jsou trochu rozdílné.
Auto se s námi chtěk "podělit o nějakou tu mňamku" ne nám odhalovat nepoznaná tajemství kuchyně a neznáme recepty. Budete se divit, ale i v kuchyni je to skoro už jako s historií "všechno už tu bylo"- jen to ještě nikdo nezveřejnil.
Proto, děkujeme autorovi, že nám občas připomene, že si můžeme pochutnat i na "obyčejných" těstovinách a ne třeba obdivovat jídla jako filet cordon bleu či nadívané hlemýždě.
Máte-li neodvolatelnou touhu pochutnat si na nějakých novodobých zblemcaninových blafech, jděte si na Gastro výstavu k Maurerovi apod.